Жалоба на администратора pagan

Реакции
8
Ваш нікнейм: Foma_Karpov

Нікнейм адміністратора: pagan

Порушення: чи не пояснені причини бана, докладніше нижче

Подробиці: загалом, мені нібито відкликали схвалення анкети, але на самом сайту цього не зробили. І змінити саму анкету я, ясна річ, не можу. Плюсом до того, можу відзначити, що мені не повідомили на недоліки моєї анкети. Також мені не були пояснені ті аспекти моєї гри, який даний адміністратор сприйняв як фан гейм. Прошу роз'яснень і, якщо мою анкету дійсно відкликають, пояснити через що.

Доказ:
1680708899079.png

Чи Несете Ви відповідальність за свої слова? Так

pagan

700 гривен на карту
Спонсор Проекта
Реакции
1 066
Бан виданий під керівництвом Luciano_Patrizio, у беседі адміністраторів він сказав видати - я видав.

Реакции
4 173
Добрий день, Фома Карпов... Як Ви могли здогадатися, я - Nyashka_, займаю пост головного стежника за мисливцями на магів.

Ваш аккаунт було заблоковано з дозволу головного стежника за IC розділом, а також головного лороведа цього сервера. У першу чергу, Вас забанили за порушення пункта правил 10 (отказ від ігри), а також 11 (фангеймінг).

Зараз приложу докази Ваших порушень, чоловіче.

Реакции
8
Добрий день, Фома Карпов... Як Ви могли здогадатися, я - Nyashka_, займаю пост головного стежника за мисливцями на магів.

Ваш аккаунт було заблоковано з дозволу головного стежника за IC розділом, а також головного лороведа цього сервера. У першу чергу, Вас забанили за порушення пункта правил 10 (отказ від ігри), а також 11 (фангеймінг).

Зараз приложу докази Ваших порушень, чоловіче.
З причиною я познайомився, дякую. Однак я все ще не бачив доказів. Поки все виглядає так, нібито відбувається свавілля адміністрації, яка на прохання своїх друзів з середовища гравців банить кого завгодно.

Реакции
4 173
З дозволу головного стежника за IC розділом, прикладую вашу анкету:
1680710145737.png1680710151035.png

І що ми бачимо? Ім'я слав'янське, - хакмаррське(!), а народився Ваш персонаж у Імперії Дартад(!), котра знаходиться на материці під назвою Трелів, але... Ваш персонаж народился у місті під назвою "ТРЕЛІВ"(!)? Ох-х... Пробачте, але ні, такого на цьому сервері не дозволено, бо це суперечить лору.

1680710491680.png
На ціх кадрах бачно, як Я, бачу ВАС, а також реагую, бо Ви до цього збігали від мене, стража Флорії.
1680710619458.png
Щоб Вас зупинити, та побудити на РП ігру, я вас б'ю системно, але Ви не зупиняєтесь...
1680710665195.png
Щоб зупинити Вашу нон-рп втечу я вас вбиваю системно, бо даже після декілька ударів кулаком ви не зупиняєтесь.
1680710737351.png
Бросаю дайс на атаку, Ви її відбиваєте, але тут же тікаєте без дайсу на втечу...
1680710803585.png
1680710858053.png
"
Нє опять, а снова." Я Вас зупиняю СИСТЕМНО.
1680710925842.png
Я Вам підсказал, що Вам потрібно кинути дайс на втечу, але він випадає невдалим, бо атака в мене вищче.

1680711042342.png
Але Ви збігаєте по аналогії з попередніми разами... І бігали від мене Ви дуже-дуже довго, потім сіли на коня, да уїхали від мене. Що було потім? Ви прибігали до мене, системно били, поки я був в АФК...

ТЕПЕР ВАМ ЯСНО, ЧОМУ ВАС БУЛО ЗАБЛОКОВАНО?

Последнее редактирование:
Реакции
8
Токсичное поведение
І що ми бачимо? Ім'я слав'янське, - хакмаррське(!), а народився Ваш персонаж у Імперії Дартад(!), котра знаходиться на материці під назвою Трелів, але... Ваш персонаж народился у місті під назвою "ТРЕЛІВ"(!)? Ох-х... Пробачте, але ні, такого на цьому сервері не дозволено, бо це суперечить лору.
Фома це слов'янське ім'я? У тебе мозок тварини не тільки в грі типу?)

Реакции
8
Я Вам підсказал, що Вам потрібно кинути дайс на втечу, але він випадає невдалим, бо атака в мене вищче.
Ти кинув атаку на 2, після чого я кинув втечу на 3, тому я і втік від тебе потім..

Реакции
4 173
Фома это славянское имя? У тебя мозг животного не только в игре типа?)
А фамилия Карпов не является русифицированной?​

Фома́ — мужское русское личное имя, заимствованное из греческого (греч. Θωμάς); восходит к арамейскому «томо» [תאומא] — «близнец».
Ладно, ошибся, но даже так в Дартаде не может быть ни единого носителя этой фамилии и имени.​

К сожалению, Вы, молодой человек, являетесь прямым примером ужасного анти-фурри. Ожидайте решения главного следящего за жлалобами.​

Реакции
8
А фамилия Карпов не славянская?
Ні, вона рибна

К сожалению, Вы, молодой человек, являетесь прямым примером ужасного анти-фурри. Ожидайте решения главного следящего за жлалобами.
Чому "К сожалению"? За подобную сексуальную девіацію вас покарає Ісус Христос.

LemonQ

Зам. Главного Следящего
ЗГС
IC Раздел
Игровой Модератор
Реакции
379
Ні, вона рибна

Чому "К сожалению"? За подобную сексуальную девіацію вас покарає Ісус Христос.
Чувак, ти не прочитав правила і отримав за це бан. Прочитай, зроби нову анкету і грай собі нормально.

Реакции
1 161
Наказание выдано верно.

Жалоба закрыта.

Сверху